Lediga jobb

Fullstack-utvecklare

Är du en erfaren utvecklare/programmerare som vill revolutionera byggbranschen? Då är Design Evolution nyfiken på dig!

Design Evolution Scandinavia AB är ett helägt dotterbolag till Tyréns AB, som är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad med 2 700 medarbetare. Tyréns är stiftelseägt och ägandeformen möjliggör målmedveten och långsiktig satsning på forskning och utveckling. 2018 blev Tyréns utsedd till Sveriges 5:e bästa och Europas 19:de bästa arbetsplats enligt Great Place to Work*.

Om företaget

Design Evolution är ett ungt bolag som startade hösten 2015. Idag är vi 11 medarbetare som utmanar traditionella tanke- och arbetssätt inom byggprojektering. Vår övertygelse är att traditionell projektering kan effektiviseras genom plattformstänk och digitalisering.

Vi utvecklar teknik- och projekteringsplattformar för olika delar inom byggsektorn. Dessa använder vi sedan själva för att ta fram och sälja projekteringshandlingar för t.ex. bostäder, kontor och broar. Utvecklingen handlar om att ta fram modulära och anpassningsbara konstruktionsplattformar som stöttas av avancerade IT-stöd. Målet är att skapa en så effektiv och automatiserad projektering som möjligt. Utvecklingen sker ofta iterativt vilket innebär att vissa delar i projekteringen sker på traditionellt sätt och stegvis automatiseras allt mer. Design Evolution arbetar med scrum och agila arbetsmetoder med tvärfunktionella utvecklingsteam bestående av programmerare, konstruktörer, projektör och andra specialister.

Vi är ett ungt och sammansvetsat gäng och värdesätter nyfikenhet, öppenhet och samspel. Hos oss är det högt i tak, vi delar med oss av våra erfarenheter och tar ansvar. Just nu befinner vi oss i en expansiv fas och söker fler duktiga medarbetare. 

Om rollen

Vi söker efter dig som har utbildning inom systemvetenskap/programmering eller är ingenjör och vill arbeta med att automatisera projekteringsarbetet inom byggindustrin.

Du har jobbat flera år med programmering och kan samarbeta med andra personer med helt andra kompetenser. Arbetet utförs i team med konstruktörer, beräkningsingenjörer och programmerare. Ditt arbete handlar framförallt om programmering mot olika CAD-verktygs API-er i Python eller C#, programmering av produktkonfiguratorer, GUIs och dokumentgeneratorer samt test och kvalitetssäkring. Du kommer också att bidra till att bygga upp system för automatiska tester. En annan viktig uppgift är att säkerställa att plattformarna används på rätt sätt genom utbildning och stöd till kollegor, uppföljning och buggfix. Förvaltning och uppdatering av plattformarna till nya versioner av programvaror och normer som plattformarna skall förhålla sig till är andra uppgifter.

Kompetenskrav

 • Högskoleutbildning inom data, systemvetenskap, programmering eller närliggande
 • 4-10 års erfarenhet av programmering
 • God kunskap och färdighet i C# och/eller Python
 • Goda kunskaper i svenska och engelska

 Meriterande

 • Förståelse och känsla för geometri och linjär algebra
 • Erfarenhet från UX-arbete
 • Kunskaper i Git, Visual Studio, .NET ramverket
  Kunskaper i Java, C++, VBA etc
 • Kunskaper i AutoCad, Revit, Solid Works eller andra CAD-program
 • Kunskap om produktkonfigurering och villkorsprogrammering
 • Intresse för konstruktion och samhällsbyggande

Personliga egenskaper

Vi söker efter dig som är nyfiken, ärlig och är mån om att göra ett bra jobb. Du har ett problemlösande förhållningssätt, trivs med att arbeta i lag och har god förmåga att kommunicera med både interna och externa kontakter. Du är hjälpsam och ställer upp när det behövs.

Intresserad av att veta mer kontakta:
Anders Kökeritz, CTO, 073 512 69 28, anders.kokeritz@designevolution.se

Robert Gerth, VD, 010 452 36 74, robert.gerth@designevolution.se

Vi rekryterar löpande så skicka gärna din ansökan med CV och ett personligt brev redan idag. För mer information se www.designevolution.se och www.tyrens.se.